Rekreační středisko Rybník

Doporučené penziony v okolí

Hotel leží v krásné malebné vesničce Pec pod Čerchovem. 3km od Babylonu a 7km od Domažlic…

Penzion s restaurací se nachází v obci ROZVADOV. Najdete nás na bývalé hlavní silnici na…

Chvályhodné 7.0 / 10

Penzion Pivoňka se nachází v malé vísce jménem Pivoň na Domažlicku nedaleko Poběžovic,…

Náš rodinný penzion je situován do malebného kraje Českého lesa. Do kraje, který si…

Základní informace

Hlavní objekt - Rekreační středisko Rybník má celkem 65 lůžek ve čtyřiadvaceti 2 - 5 lůžkových pokojích. Z toho 13 pokojů má vlastní sociální zařízení a TV. K dispozici je vybavená kuchyňka pro vlastní vaření, stolní tenis, společenská a školící místnost s dětským koutkem, TV, DVD, venkovní posezení, možnost bezplatného zapůjčení grilu a grilovacího náčiní.

Ubytování nabízíme i v cca 200 m vzdáleném pensionu Na Zátiší, kde je k dispozici 7 pokojů v turistické kategorii se společným soc. zařízením s kapacitou 24 lůžek. Objekt je ideální i pro skupiny, jeho součástí je společenská místnost vybavená menší kuchyňkou, Tv, stolním tenisem...

Služby

půjčovna horských kol (pouze pro dospělé osoby) - 250 Kč/kolo/den
v místě se nachází množství značených cyklotras, navazujících i na trasy v sousedním - 3 km vzdáleném Bavorsku
vhodné dráhy pro INLINE BRUSLENÍ přímo u obce Rybník, ale i v blízkosti hranice na německé straně
v letní a podzimní sezoně je to zde přímo houbařský ráj, rádi Vám zapůjčíme síta na sušení hub.
inspiraci pro výlety v našem okolí najdete v odkazu VÝLETY, CYKLOTOULKY
úschova kol a parkoviště u objektu zdarma
možnost jízdy na koni ve 12 km vzdáleném Svržně (po předchozí objednávce), pro děti i dospělé, pro začátečníky i pokročilé - kontakt : p. Alice Lieblová tel. 608 877 106
možnost návštěvy aqaparků v sousedním Něměcku - zcela nově zrekonstruovaný ERLEBNISBAD ve Waldmuenchenu, dále pak AQACUR v Bad Koetztingu - v recepci zajišťujeme prodej vstupenek s 10% slevou !
po předchozí dohodě Vám rádi připravíme ohniště s posezením včetně paliva, nástrojů a dobrot k opékání (palivo a suroviny k opékání vlastní nebo za režijní poplatek)
wifi free - připojení k internetu v celém objektu RS Rybník a Sportovně relaxačního centra Rybník zdarma
prodej turistických a cyklistických map, ručně malovaných triček, zábavných her, zákl. hygienických potřeb, domácího medu přímo od včelařů a dalších upomínkových předmětů v recepci nebo u obsluhy restaurace
možnost placení platební kartou

Stravování

Stravování zajišťujeme v naší stylové restauraci s letní terasou formou snídaní, polo či plné penze, náš jídelní lístek je zaměřený hlavně na poctivou českou kuchyni, v našich restauračních provozech čepujeme plzeňská piva Gambrinus a Prazdroj, ve vinném stojanu nabízíme kvalitní Moravčíkova vína z vinic pod Pálavou. .

Aktivity

Areál Sportovně relaxačního centra Rybník se nachází cca 200 m od hlavní budovy Rekreačního střediska Rybník. Toto centrum je přístupné nejen pro naše ubytované hosty, ale i pro celou širokou veřejnost a plně navazuje na provoz Rekreačního střediska Rybník a pensionu Na Zátiší. Tento projekt poskytuje ideální zázemí nejen pro aktivní odpočinek rodin, ale i pro soustředění sportovců, pro konání společenských a firemních akcí ......
Nachází se zde moderní osvětlené víceúčelové hřiště s umělým povrchem, dále pak bowling se dvěma drahami a posezením až pro 40 osob s odděleným prostorem pro kuřáky, fitnes, privátní finská sauna a vířivá vana. Jsou zde vybudovány 4 komfortní rodinné apartmány s kuchyňkou a sociálním zařízením s celkovou kapacitou 15 lůžek. Po předchozí objednávce je možné využít služeb maséra, či kadeřnictví. Pro potěšení našich malých hostů chováme přímo u objektu kamerunské kozičky.

Jindřich Rejsek

provozovatel

„Hlavní objekt - Rekreační středisko Rybník má celkem 65 lůžek ve čtyřiadvaceti 2 - 5 lůžkových pokojích. Z toho 13 pokojů má vlastní sociální zařízení a TV. K dispozici je vybavená kuchyňka pro vlastní vaření, stolní tenis, společenská a školící místnost s dětským koutkem, TV, DVD, venkovní posezení, možnost bezplatného zapůjčení grilu a grilovacího náči”

_fac_pricelist_Rekreační středisko Rybník

Načítám...

Hodnocení návštěvníků

Načítám...

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Rekreační středisko Rybník
Rybník 33
345 25 Hostouň

Poloha: GPS: N49°31'2", E12°40'34"
E-mail: Odeslat dotaz
Telefon: Kontaktovat telefonem
Kraj Plzeňský kraj
Rekreační oblasti: Český Les, Chodsko, řeka Radbůza, Chodsko

Jindřich Rejsek

provozovatel

„Hlavní objekt - Rekreační středisko Rybník má celkem 65 lůžek ve čtyřiadvaceti 2 - 5 lůžkových pokojích. Z toho 13 pokojů má vlastní sociální zařízení a TV. K dispozici je vybavená kuchyňka pro vlastní vaření, stolní tenis, společenská a školící místnost s dětským koutkem, TV, DVD, venkovní posezení, možnost bezplatného zapůjčení grilu a grilovacího náči”

Jak se k nám dostanete

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení penzionu Rekreační středisko Rybník a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Rekreační středisko Rybník. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Rekreační středisko Rybník.

Doporučujeme navštívit

  • Penzion Radost Střední Čechy - severovýchod - Polabí
  • Penzion M - RESORT VRANOVSKÁ PLÁŽ Jižní Morava
  • Wellness Penzion Pod Rozhlednou Orlické hory
  • Penzion LUISA Krkonoše
  • Penzion Pod Moníncem Česká Sibiř
  • Hotel U STUDÁNKY Beskydy
  • Penzion Seeberg Západočeské lázně
  • PENZION KAMÍNEK Jižní Čechy
  • Penzion na Vysočině Svitavsko
  • Penzion Podhorní mlýn **** Orlické hory
  • Resort UKO Jizerské hory
  • Apartmány Na Salaši Krkonoše
  • Penzion DaJa Lipno
  • Další tipy »

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist