Největší akce pro kempaře a outdoráře v ČR opět po roce otevře své brány.

Největší akce pro kempaře a outdoráře v ČR opět po roce otevře své brány.

Patříte mezi fanoušky kempování? Pak by vám neměla uniknout pozvánka na tuto akci. Výstava stanů a vybavení do přírody, největší prodejní akce tohoto typu v Evropě, proběhne od 31. 5. do 25. 8. 2019 v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Na ploše více než 10000 m2 naleznete to nejlepší, co současný svět kempování a outdooru nabízí. Parkování a vstup jsou ZDARMA.

Na novinky a zajímavosti, které letos na návštěvníky Výstavy stanů a vybavení do přírody čekají jsme se zeptali toho nejpovolanějšího-jejího manažera a outdoorového speciality Víta Hrušky z 4camping.cz

Stanové městečko

“Tradičním „tahákem“ celé akce je stanové městečko s 320 stanů, které jsou zde postaveny a kompletně vybaveny. Na nepředstavitelně velké ploše najdete stany pro jednotlivce vyrážející s batůžkem za dobrodružstvím i pro početné rodiny hledající blízkost přírody bez omezení a ztráty komfortu. Z naší nabídky si vyberou i ti, kteří hledají levný stan na festival nebo vodu, a zkrátka nepřijdou ani vyznavači náročných aktivit v extrémních podmínkách.” vyjmenovává s hrdým výrazem Vít Hruška.

Spacákové ležení

“Na návštěvníky čeká opět i legendární „spacákové ležení“ se stovkami spacáků - péřových i syntetických, letních, třísezónních i zimních, mumiových i dekových pro pány, dámy i děti.

A samozřejmě nesmím zapomenout ani na nesmírně širokou a ucelenou nabídku karimatek všech typů připravených k otestování nejen na hladkém povrchu, ale i na dalších površích, kameny nevyjímaje.

Kempařská elita

„Shrnuto podtrženo: jsme nesmírně šťastní, že se nám letos podařilo vytvořit nejucelenější nabídku kempingového vybavení ve střední Evropě. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody budou zastoupeni všichni významní výrobci vybavení pro pobyt v přírodě - Outwell, Easy Camp, Robens, Vango, Bo-Camp, Coleman, Campingaz, Meva, Pinguin, Husky, Hannah, Trimm, Sea To Summit, Thermarest, MSR, Nordisk, Wild Country, Black Diamond, Boll, Terra Nation, Salewa, Yate, Loap, Zulu, Goalzero, Ferrino, Warmpeace, High Peak, Black Diamond, Coghlans, Intex, La Siesta, Hamaka.eu a desítky dalších.” předkládá vyčerpávající výčet značek zabývajících se kempingem Vít Hruška, specialista na outdoorové vybavení.  

Výstava není jen o kempování

“Zapomenout nesmím ani na další rozšíření letošní nabídky oblečení a bot o značky jako Adidas, Salomon, Columbia, Merrell, Icebreaker nebo na zcela nové kategorie lezeckého vybavení, městských batohů, turistických holí a nožů.  A co je hlavní - všude na Výstavě jsou k dispozici naši odborně vyškolení prodavači, ochotní vám pomoci, se vším poradit a zodpovědět jakékoliv dotazy.” vyjmenovává další z lákadel letošní Výstavy stanů a vybavení do přírody její manažer Vít Hruška.

Důraz na ekologii, moderní technologie i komfort

“Kdo se ve světě outdooru pohybuje, ten jistě zaznamenal trendy, které jím poslední roky hýbou. Je to především ekologický přístup, vstup moderních technologií a mnohem větší důraz na komfort a design. Tomu jsme přizpůsobili naši nabídku.Nově tak přibyla nebo byla rozšířena produktová nabídka trendy a fashion outdoorových značek populárních především u mladší generace, jako je The North Face, Fjällräven, Dakine nebo Chillaz,“ upozorňuje Vít Hruška, který se prý osobně nejvíc těší na nový úsek s interním názvem Premium mix, kde je na jednom místě k vidění vybavení a oblečení do těch nejnáročnějších podmínek. Na své si tu přijdou novodobí dobrodruzi, kteří se rádi vydávají do neznáma a potřebují tzv. výbavu pro přežití, ale i horolezci nebo vodáci.

Koupit ponožky a jet na Maledivy?

K odpočinku a občerstvení je připravena restaurační zóna a nechybí ani velký dětský koutek s lezeckou stěnou.

Rozhodně se také vyplatí vyplnit soutěžní lístek, který ke každému nákupu obdržíte. Velkým lákadlem letošní výstavy jsou totiž kromě nejširší nabídky na trhu a výhodných cen také atraktivní ceny v soutěži.

„Představa, že si koupíte třeba jen jedny ponožky a vyhrajete zájezd na Maledivy nebo Peugeot Rifter, je opravdu lákavá. Letos budeme hrát o fantastické ceny – kromě zmíněného zájezdu na Maledivy a automobilu je mezi výhrami i zájezd na Srí Lanku, špičkové horské kolo, desítky fotoaparátů nebo tabletů, pobyty v těch nejlepších tuzemských penzionech, přelet nad Alpami v horkovzdušném balónu a desítky dalších cen. Stačí nakoupit za jakoukoliv částku a vyplnit soutěžní lístek. Losuje se každý týden a hned po slosování budou výherci kontaktování a zveřejnění na našich stránkách,“ vysvětluje „pravidla hry“ manažer letošní Výstavy stanů a vybavení do přírody Vít Hruška.

Výběr toho nejlepšího ze světa

„Loni nás mile překvapily reakce zákazníků, kteří v drtivé většině s nadšením vítali vylepšený koncept vystavení i širší a ucelenější nabídku produktů. A právě tato zpětná vazba nás letos motivovala ke snaze vytvořit ještě lepší a ucelenější nabídku i atraktivnější prezentaci vystavených produktů. Přípravám letošní Výstavy stanů jsme obětovali rok života. Objížděli jsme výrobce, dodavatele i všechny velké veletrhy a poctivě vybírali pro zákazníky to nejlepší. Přijďte se podívat a přesvědčit se, zda se nám to podařilo,“ zve všechny příznivce trávení volného času v přírodě Jaroslav Skalka z outdoorového e-shopu www.4camping.cz, který je tradičním pořadatelem Výstavy stanů a vybavení do přírody.

Další podrobnosti o akci na oficíláním webu www.vystavastanu.cz

Doporučujeme navštívit

Server Error

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500